Tuesday, May 3, 2011

esmaspäev:)

02.05.11
Täna siis läksin talli ja nüüd vaatan ikka lauale ka ,kui võtme panen ,et ega seal kirju pole:) ja oligi, lugesin ,et meil tallis uus hobune:D huviga läksin ja vaatasin kohe uue elaniku üle.
Algul tundus mulle noor ja tiba närviline aga lõpuks tuli välja ,et on vana ja probleemne hobune keda taheti vorstik teha aga riina ja marge otsustasid ta endale võtta ja proovida temaga toime tulla.
Läksin siis riideid vahetama ja alustasin talli igapäeva töödega:) täna ei olnud nii lõbus teha tööd ,kuna oli masendavalt kole ilm.
Siis nagu ikka panin odra ette neile ,kes saavad ja silo kõigile ,kes sees.. avastasin ka ,et dilma(tiine mära) on pandud eraldi koplisse, viisin siis temale ja silo ette ja vaatasin ,et tal juua oleks.
siis hakkasin bokse tegema pmt teen kõik boksid, hoolikamalt teen need, kus hobused koguaeg sees ja teised aint käin üle, võtan junnid ära, kus hobused käivad vahets odra saamiseks sees või kui trenni minnakse.
Või siis nii nagu Prometheus, kes on dieedil ja sp. tuleb vahepeal sisse. Ta omanikule ei meeldi ,et ta hobune trulla on:) minuarust päris armas, ega ta nii paks ka pole kõigest natukene.
siis puhastasin jumbut ja morganit natukine ja tibakene ka unistust.. jumbule proovisin ka patsi teha, tuletasin meelde kas oskan veel teha patsikesi.
siis vahepeal käisin ja jutustasin uue hobusega,kusjuures ma ei teagi mis ta nimi on, on läinud täitsa meelest küsida.
Siis tuli Riina ja tõime need hobused sisse ,kes saavad otra. Tänasest hakkab ka morgan saab otra, kuna on kõhnaks jäänud. Ja havanna saab nüüd ühe täie asemel 2 kopsiku täit ja 3korda päevas.
Hetkel morgan sai pool ,et harjuks ja edaspidi saab 1täie korraga.
Viisin korda mööda hobused välja ja vaatasin et kõigil oleks silo ees.
jootsin ka muidugi:D
Riina ja marge pidi õhtul laskma selle uue hobuse ringaeda jooksma, et näha kuidas ta käitub.
Kuna ma pidin ära minema.
Tsao homme juba uued uudised:)
Head ööd.

No comments:

Post a Comment