Tuesday, May 3, 2011

Teisipäev.

03.05.11
Täna oli küll väga masendav ,kui vaatasin aknast välja ja nägin milline on ilm, täielikult tuli vihma ja jube külm:( kohutav.
Polnud mingit tahtmist talli tööle minna.
Aga pidi, ega hobused ju ootavad:) ja see innustas mind.
Läksin talli ja kusjuures nii see oligi kui ukse lahti keerasin ja tule panin põlema vaatasid kõik nii armsa ja rahuloleva pilguga ,et lõpuks sa tulid. See oli kõik ja just nende nägude ja olemuse pärast ma seal igapäev käingi:) Nad on lihtsalt nii armsad loomad ma ei või kohe. super mõnus on tunne ,kui seal tegelen nendega.
Muidugi ma tervitasin kõiki vastu nagu ikka. Siis vahetasin riided ära ja läksin tegutsema... kui oder oli antud läksin õue silo tooma ja kohutav oli, selline torm et jube:S aga hobused tahavad süüa, vähe jube vihm oli. vahepeal mõtlesin juba ,et toon hobused sisse vahepeal aga tuli meelde, et meil uus hobune ja hobused ei oleks ära mahtunud, pmt bokside pärast oleks aga kuna havanna kõrvale ei saa kedagi suurt panna, ta hakkab kohe lammutama, kuigi ta kõrval üks hobune on aga ta on nii pisike,et teda havanna ei näe,kuigi viimaselajal on ta kül märganud ja sellest on märku ka andnud oma häälitsustega ja näo ilmega aga mina mudiugi ütlesin kohe vastu ,et lõpeta ära pead leppima temaga :)
Aga õnneks jäi varsti vihm järgi ja hakkasingi lõunat jagama.. dilmale panin ka silo ette vahepeal ja havanna ja rihanna lasin ka välja, kuni teised lõunat sõid, kuna nad olid enne sees ja sõid lõunat... ja jumbu ja morgan olid enne väljas.
siis andsin veel juua ja nüüd see ämpardus juhtuski mõtlesin ,et lasen hobustele koplisse vett ja siis lasingi aga unustasin ära ja kui lõpuks mõtlesin ,et vaatan mis hobused koplis teevad siis oh üllatust otsa vaatas suur veekogu ja muda.. ruttu jooksin ja panin vee kinni samal ajal korrutamast kui loll olen ja siis läksin vaatama mis hobused väljas teevad.
Vahepeal võtsin kanadelt munad ära ja lasin välja.
Siis hakkasingi ära minema, täna oli lühem päev.
Vot selline oli minu päev tallis. kui koju tulin tegin õhtuks süüa ja muffineid:)nämm-nämm.
tsao:)

No comments:

Post a Comment