Tuesday, December 6, 2011

06.12.11

Täna oli siis teine päev uues kohas.
Läksime talli ja vahetasime riided, kuna täna hommikuks pakkus Pille meile enda trenni ja hommikul ,et siis meid trennis aint kolm, muidugi olime nõus:) me tahame väga sõita ja pille ütles .et sõita saame kindlasti palju, vähemalt tema teeb kõik endast oleneva.
Enne meid oli kaks hüppetrenni( era). Vaatasime ka siis neid hüppetrenne ja aitasime natukene seal takistusi ka tõsta.
Siis läksime panime end valmis ja saime teada kellega täna läheme Mina käisin täna Mariellega, ühe märaga ja Krissu sai suure torika ( jälle nime ei mäleta).
Panime nad valmis ja läksime maneezi, algul jalutasime natukene niiisama kuni ta ühe tüdrukuga galoppi tegi. Siis rääkis ja hoiatas ,et minul Marielle võib väga kergesti ehmatuda ja ühes maneezi nurgas eriti ,pidi natukene seda kartma.. siis otsustasime ,et jalutame seal "jubedas" manesszi taga ääres, täitsa okei oli, natukene kartis ja ebakindel aga muidu kõik hästi.
Siis tegime traavi ja natukene harjutusi. Siis hakkasime galoppi tegema ja väga mõnus oli:) lõpuks sain täiesti täisistakuga hakkama ja ülimugav oli... nii super lihtsalt:) treener ütles ka ,et lõpus oli täitsa hea. Kui oli viimane ring käsil läks ta päris änksi täis ja arvas ,et lõikab ringi ja paneb krissust ja viksurist( jess tuli nimi meelde) ette. See oli veits ehmatav ma oleks elus esimest korda peaaegu hobusega koos küljele pannud. päris hull.. aga ei õnneks jäime püsti, päris hull kannaks oli.. aga jah ta võttis siis hoo maha korraks ja varsti kimas jälle edasi aga siis tegime jälle traavi ja kui ta oli juba rahunenud tõstsin uuesti galopile aga sisi sammust. Siis oli kõik hästi.
Tegime veel harjutusi ja hiljem tegime paremast jalast galopi ära. Krissu viksru päris korralikult blokkis algul ja minul tõusis valesti jalast 2korda lausa:) aga ei lõpp hea kõik hea:) Meie jäime rahule ja tundus, et treener ka.. viskas ühe nalja ka:) kuna mul probleem kandade all hoidmisega siis terve trenmn korrutas ja lõpuks ütles ,et hakkas sulle seda tallis ka korrutama ,kui bokse teed ja parajasti ei sõida, et kas sa oled baletti koolis käinud:) ütlesin ,et ei ole.. ja trenni lõpuks olid need ka mul enamvähem ikka koguaeg all , jälgisin neid rohkem.
Kui trenn lõppes tegime maneeži uksetaga kummist mattidel kabjad nii alt kui pealt puhtaks. Neil on selline reegel ja minule see meeldib.
Sisi viisime hobused boksi ja korjasime lakukivid ära, mis enne olime künadesse pannud, unustaisn mainida ,et hobustele pannakse 2korda nädalas lakukivi künasse mõneks tunniks. Erakatel on koguaeg. Aga just talli omadele. Siis hakkasime bokse tegema , tegin 8boksi ja siis juba kiideti ,et niipalju.. nii tublid jne..:) siis hakkas minig 15.00 väikeste laste trenn ja aitasime neid jälle hobuste valmis panekuga ja maneežis selga. Siis läksime oma ruumi sööma ja vaikselt panime asjad kokku, vahetasime riided ja hakkaisme koju minema.
Mina lähen homme varem kuna tahan minna hüppetrenni vaatama ,mida Pille Elson annab. Muidu pidime alles 11.00 minema.

Homme kirjutan jälle:)

No comments:

Post a Comment