Tuesday, April 19, 2011

6.päev

Täna magasin tibakene sisse ja läks kiireks aga jõudsin ilusti õnneks:) Vahetasin riided nagu ikka ja hakkasin toimetama, andsin odra ära ja tegin kopli lahti ja lasin välja ,kes peavad saama välja, panin elektri sisse ja lasin neile ka vett. Siis jootsin ja söötsin neid kes sisse jäid ja hakkasin bokse tegema:) Tegin nagu ikka kõik boksid ära, kõige naljakam on see ,et polegi veel lugenud palju bokse igapäev teen:D palju neid tallis kokku on, homme loen ära:D
Siis juba päike paistis ja lasin mära ja varsa õue jooksma.. natukene mängisin ka vahepeal koertega ja nautisin õues päikest. Väga ilus ilm oli täna ,kui aint seda tuult poleks hiljem tulnud... siis panin lõuna ette ja pühkisin vahekäigud ära. Boksidest veel niipalju ,et need oli täna kohutavad:S hobused olid täiega enda alla tampinud heina ja see tegi boksitegemise palju raskemaks...Palju läks heina raisku ja oli kohutav neid bokse teha aga ma olen tubli ja tugev ja saan hakkama.
Siis sõin ise vahepeal oma võilakaid mis olin kaasa võtnud ja muffineid mis eile tegin.. niihead valge šokolaadi muffinid:)
Siis tänagi jalutasin natukene unisutsega ,et ta saaks väljas käia , kohe oli vaja pikali visata aga talle nii meeldib see :) miks siis mitte. Nagu varsale meeldib kui ta boksi ära teen ja panen puhta valge saepuru siis ta läheb alati väga hulluks peksab takka eest ja tagant ja püherdab ka jubedalt, nii vinge vaadata. Järgmine nädal katsun digika kaasa võtta siis teen ka pilte ja videosid:)
Saab veidikene materjali siia , siis teil lugejatel ka põnevam:)
Ja ongi tänaseks kõik:)
Head ööd:)

No comments:

Post a Comment